Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 28.7.2019. Hai korang, rasa macam nak kongsi live streaming lah malam ni. hehe Korang ada tengok tak rancangan I Can See your voice Malaysia? Ini aku nak cerita pasal rancangan tu lah.

Rancangan yang dah masuk musim kedua dah pun, tapi aku nak kongsi jugalah.  Kalau korang nak tengok live streaming boleh lah layan dibawah ni ya. Rancangan ni sebenarnya dihoskan oleh Shuk Sahar dan juga Sean Lee.

Setiap minggu akan ada juri jemputan yang akan meneka siapa penyanyi sebenar atau penyamar yang bersuara sumbang. Selain dari juri utama, dia akan dibantu oleh penyiasat-penyiasat tetap dan jemputan.

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 28.7.2019


Juri jemputan minggu ini adalah Siti Sarah. Manakala penyiasat tetap setiap minggu adalah Jihan Muse, Sealan Paul dan juga Mark Adam. Untuk minggu ni kita ada penyiasat jemputan iaitu Janna Nick dan juga Remy Ishak.

Tarikh : 28.7.2019
Masa : 9 pm

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 28.7.2019




Tolong refresh banyak kali ya.

Jom like page admin >> Kataubaid << untuk live streaming.

Agak-agak mampu tak Siti Sarah meneka dengan betul malam ni? Minggu lepas, Syamel tak berjaya meneka dengan betul. haa, nervous pula nak tunggu malam ni kan. hehe

Selamat menonton.

Jom Share ya.

Post a Comment

Previous Post Next Post