Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Gegar Vaganza 2018 Minggu 2 [6.10.2018]. Malam ini sudah pasti ramai yang tak sabar nak tengok bintang-bintang gegar vaganza beraksi. Betul tak? dalam minggu pertama minggu lepas , ramai yang puji persembahan peserta. Antara yang dapat top 3 adalah Amelina, Zamani dan Shafie Rio.

Memang gamat sungguh minggu lepas. Peminat-peminat pun enjoy jer. Untuk malam ini, siapakah peserta pertama yang akan tersingkir? serius aku cuak, rasa macam nak semua stay sampai habis kan. hehe

tapi ini pertandingan. mau tak mau kena ada juga yang akan tersingkir.

Live Streaming Gegar Vaganza 2018 Minggu 2 [6.10.2018]


Info Program

Tarikh : 6.10.2018
Masa : 9 Malam.

Live Streaming.



Kalau tak boleh tengok, terus ke link ke 2 ya.

Link 2 - Konsert GV 2018 Minggu 2 .


Jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk link live streaming.

Harap tak ada yang pancit lah malam ni kan. hehehe kami doakan semua peserta dapat berikan yang terbaik dalam persembahan mereka malam ini.

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment