Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Gegar Vaganza 2018 Minggu 1 [30.9.2018]. Malam ini akan berlangsungnya konsert minggu pertama gegar vaganza 2018 untuk musim ke 5. Ramai dah yang menantikan saat-saat ini. Tak sabar nak tengok barisan peserta gegar vaganza beraksi.

Rancangan gegar vaganza telah berjaya mencetuskan fenomena dalam kalangan rakyat malaysia sejak beberapa tahun kebelakangan ini. setiap tahun, pasti akan ada sesuatu yang luar biasa berlaku dalam gegar vaganza ini.

Untuk tahun 2018 ini ... di harap rancangan ini terus mendapat tempat dalam hati peminat-peminat tanah air.

Info Program

Tarikh : 30.9.2018
Masa : 9 Malam

Gegar Vaganza 2018 Minggu 1


Senarai Peserta GV 5


  • BILLY ZULKARNAIN
  • ELITE
  • FORTEEN
  • SHAFIE RIO
  • HETTY SARLENE
  • NORYN AZIZ
  • ZAMANI
  • SAFURA
  • AMELINA
  • DIA FADILA
  • FARAWAHIDA 
  • MAYA


Aku rasa ramai yang nak tengok zamani menyanyi kan. hehe
ramai sungguh peminat-peminat beliau ni.

Live Streaming





Jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk Update live streaming.

Semoga berjaya buat kesemua peserta gv 5 musim ini. Teruskan usaha anda menghiburkan hati peminat-peminat anda.

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment