Type something and hit enter

author photo
By On
Cerekarama Qalbu TV3. Malam ini akan ditayangkan cerekarama bertajuk ' Qalbu '. Drama ini merupakan antara calon drama untuk Anugerah Skrin 2018. kalau dah masuk anugerah, mesti jalan cerita dia best kan. Sebenarnya Qalbu telah ditayangkan sebelum ini. bagi yang dah tengok, mesti tahu kesudahan cerita ini, tapi kalau belum tengok, anda boleh tengok di bawah ini ya.

Pelakon.

Senarai pelakon cerekarama Qalbu adalah seperti Faizal Hussein, Fasha Sandha, Fauzi Nawawi, Aidil Aziz, Nur Qistina Raisah, Wan Maimunah.

Memang hebat barisan pelakon cerita ini.
Ruginya tak tengok masa tayangan pertama sebelum ni kan...

Cerekarama Qalbu TV3


Sinopsis

Cerita Qalbu ini mengisahkan tentang Kamal, seorang ayah kepada Aiman dan juga Kasih. Dia sanggup lakukan apa sahaja memastikan kebahagiaan mereka berdua.

Satu hari, dia terperangkap dalam perangkap isterinya sendiri yang menyuruhnya melakukan rasuah. Kamal ditangkap oleh pihak berkuasa kerana dituduh rasuah.

Didalam penjara dia mendapat tahu yang anak-anaknya hilang.
tapi dia tak mampu berbuat apa-apa.

Kasih dan Aiman pula terpaksa menanggung derita kerana didera oleh Ibu mereka sendiri.Marlia adalah ibu kepada kasih dan aiman. selepas itu, dia juga sibuk menjalinkan hubungan dengan Syukri iaitu kawan sekerja kamal.

Mampukah kamal melakukan sesuatu di sebalik tirai besi ? nak tahu, anda kena tengok cerekarama qalbu ni dekat bawah ni.

Sebelum itu,

Ini ada sedikit info berkaitan cerekarama Qalbu tv3 .

Tarikh tayangan : 29.9.2018
Masa : 9 Malam
Saluran tayangan tv3

Tonton Online.

Siapa yang nak tonton online cerekarama qalbu, anda boleh tonton di bawah ini tau.




Anda nak tengok live ke?

Like page kami >> Kata Ubaid << untuk link live streaming .


Jom komen dibawah

Comments
1 Comments

1 comments:

avatar

salam singgah. memang best cerita ni, mendalam dan tersirat. harap boleh rangkul anugerah :)

Click to comment