Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Big Stage Minggu 4 [ 26.8.2018 ] - Hai semua, malam ni seperti biasa, akan ditayangkan rancangan realiti nyanyian ' BIG STAGE '. hehe kalau yang selalu tengok live streaming dekat sini, mesti dah biasa kan. hehe dah tau dah pukul berapa nak singgah tengok. hehe

Tapi kalau anda yang pertama kali singgah ke sini, Selamat Datang kami ucapkan. Seperti kebiasaan kami akan kemaskini link sebelum persembahan bermula malam ini. Jadi anda hanya perlu ' bookmark ' blog ini dan datang tunggu persembahan bermula.

Minggu lepas, peserta Andi Bernadee tersingkir di pentas Big Stage. Minggu ini peserta mana pula ?


Live Streaming Big Stage Minggu 4 [ 26.8.2018 ]


Info Program

Tarikh : 26.8.2018
Masa : 9 Malam

Senarai Peserta Big Stage Astro.
  1. Ariff Bahran 
  2. Afieq Syazwan 
  3. Andi Bernadee
  4. Syafiq Farhain 
  5. Tajul
  6. Baby Shima
  7. Fara Hezel
  8. Sarah Suhairi
  9. Sissy Imann
  10. Wani Kayrie.
Minggu ke 2 - Fara Hazel tersingkir
Minggu ke 3 - Andi Bernadee tersingkir

LIVE STREAMING 





p/s : dengar cerita ada yang akan diserap masuk ? betul ke ?
Jom like page aku >> Kata Ubaid << untuk tengok live streaming.

2 comments

avatar

macam-macam acara hiburan sekarang ye

avatar

Dah masuk minggu keempat rupanya

Click to comment