Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Big Stage Minggu 3 - Malam ini seperti biasa konsert big stage bakal berlangsung seperti biasa. Setiap minggu ada sahaja kejutan daripada peserta-peserta program ini.

Bagi yang tak tahu, Big Stage merupakan program yang menghimpunkan artis-artis yang terkenal dari media sosial di atas satu pentas.

Siapakah yang akan tersingkir minggu ini ?

Live Streaming Big Stage Minggu 3


Peserta Biga Stage 2018


  1. Ariff Bahran 
  2. Afieq Syazwan 
  3. Andi Bernadee
  4. Syafiq Farhain 
  5. Tajul
  6. Baby Shima
  7. Fara Hezel
  8. Sarah Suhairi
  9. Sissy Imann
  10. Wani Kayrie.
Minggu ke 2 - Fara Hazel tersingkir .

Setakat minggu ke 3 ini, peserta mana yang berjaya menarik minat anda ?
Suara siapa yang sedap dan merdu ?

hehe aku minat Tajul dengan Syafiq . hehehe

LIVE STREAMING BIG STAGE MINGGU 3


bagi korang yang tak ada Astro atau nak tengok live streaming. boleh layan dekat bawah ni ya.




Jom like page aku >> Kata Ubaid << untuk tonton live streaming.


Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment