Type something and hit enter

author photo
By On
Cerekarama ARAFAH. Malam ini, slot cerekarama di tv3 bakal menayangkan sebuah cerita yang bertajuk 'ARAFAH'. ada apa dengan arafah ini?antara pelakon utama dalam drama ini adalah Nabila Huda !

fuhh
memang best drama ni kan.

Mesti ramai yang nangis punya lah. hehehe

PELAKON

Senarai pelakon cerekarama Arafah adalah Nabila Huda, Keisha Laila, Luqman Hafidz, Ucop, Ku Faridah, Jasmin Hamid, Eizlan Yusof dan ramai lagi ...

Cerekarama ARAFAH TV3


Sinopsis

Sinopsis cerekarama arafah ini mengisahkan tentang perangai seorang wanita yang bernama Arafah. Makin hari perangainya makin buruk sehinggakan terpaksa ibu dan ayahnya masuk campur.

Sebenarnya dia jadi macam tu kerana kurang pemantauan dari ibu dan ayahnya yang sering sibuk dengan pekerjaan mereka.

Kenapa Arafah memberontak ?

nak tahu ?

jom layan live dekat bawah ini.

Sebelum tu, kita layan promo dulu ya.

PROMO



Like page kami >> Kata Ubaid << untuk tonton live di fb


LIVE

jom tonton live streaming cerekarama arafah di sini.

link 1 - https://www.xtra.com.my/ms/livetv



Siapa nak tengok secara online, boleh tengok di sini - https://web.myvod.org/watch/video-G8JMHK1eOa.html

Click to comment