Type something and hit enter

author photo
By On
Hari Ahad( 27 Mei 2018) akan bersiaran drama 'Demi Hati Arjuna' di TV3. Dibintangi oleh pelakon Nad Zainal, Zul Huzaimy dan Danish Hazriq. Drama ini akan ditayangkan di TV3. Lama tak nama Zul Huzaimy berlakon kan. hehe

rasa macam dah tua pula bila tengok pelakon-pelakon lama ini kembali beraksi. apa-apa pun nad zainal sudah tak perlu diperkenalkan lagi. Gaya lakonan yang bersahaja dan menjiwai watak sudah pasti menjamin kepuasan kepada penonton yang menonton drama demi hati arjuna ni kan.

Drama Demi Hati Arjuna [ Cereka Ahad TV 3 ]


INFO BERKAITAN DRAMA DEMI HATI ARJUNA .


Waktu Tayangan : Ahad, 27 Mei 2018, 9:00 malam
Pengarah : Zul Huzaimy
Penulis Skrip : Eenaz Mokhtar
Senarai Pelakon : Nad Zainal, Mohd Danish Hazriq, Emelda Rosemila, Zul Huzaimy, Adiba Yunus.

Jom Like page kami >> Kataubaid << untuk info menarik, live streaming dan info berkaitan drama terkini di Malaysia.

SINOPSIS

Sinopsis Drama Demi Hati Arjuna ini adalah mengisahkan tentang alia lakonan nad zainal. Dia disahkan menghidap penyakit cirrhosis atau sirosis. Penyakit ini tertumpu kepada organ hati. Antara punca yang menyebabkan kita boleh dapat penyakit sirosis ini adalah kerana hepatitis dan juga kerana ketagihan alkohol.

Jadi, Alia di minta untuk membuat transplan hatinya. Dia juga hidup seorang diri. jadi agak susah untuk mendapatkan hati dari darah dagingnya.

Satu ketika dia teringat kepada Arjuna, anak yang pernah dia lahirkan suatu ketika dahulu.

Dia nekad mencari arjuna demi mendapatkan hati arjuna.

mampukah alia mendapatkan apa yang dihajatinya ?

Kita kena tengok drama ini esok ( ahad tau ! ) untuk mengetahui kesudahan cerita ini .

Click to comment