Type something and hit enter

author photo
By On
Tak Pernah Puas Tukar Template Blog, itu lah yang aku tengah alami sekarang ni. kalau korang perasan ini template kedua dalam masa sebulan. hehehe dekat mana nak cari template cantik-cantik? jap lagi aku cerita dekat korang. Tukar template banyak kali ada kesan buruk atau baik tak dekat blog ? ini pun aku akan kongsikan dekat bawah nanti.

Tukar Template Blog

disebabkan aku tak tau nak update apa, jadi aku jawab soalan korang tu ya.

1. Tempat cari Template cantik-cantik adalah dekat Gooyabi Template, Template Yard, Theme Xpose pun ada yang lawa-lawa. kalau korang nak cari orang buat template blog korang pun boleh juga. tapi korang kena bayar lah.

korang boleh dapatkan info tu dekat entri aku mengenai template blog kataubaid .


2. Ada Kesan tak kalau selalu tukar template blog? korang rasa ? hehe ada juga kesan buruk dekat blog dan juga kesan baik. kesan buruk dia adalah akan ganggu SEO korang kejap sampai blog korang stabil balik.

kesan baik bila kita tukar template blog adalah korang boleh semak sama ada trafik blog meningkat ataupun menurun.

Pengalaman aku, ada template yang bagi trafik blog naik mencanak. ada yang tak mencanak mana pun tapi bab SEO template tu yang juara. haa. itulah masalahnya sekarang ni. bila kita tak tahu macam mana template tu berfungsi.

mahu tak mahu ,
memang kena tukar template baru dan cuba guna untuk sementara waktu.

itulah yang aku nak kongsikan dengan korang.
kalau nak tanya lebih, boleh jer PM aku dekat facebook Ubaidullah Ismail.

orait chow !!

Click to comment