Cantik Gila Template Blog Kataubaid Yang Baru

8 November 2017

Assalamualaikum, apa khabar orang kita. hehe
lama kan aku tak beroperasi dekat sini. hampir seminggu tak update blog.

sebabnya ?

Cantik Gila Template Blog Kataubaid Yang Baru


aku tukar template baru. cantik tak ?
haa, kali ni aku tak ambil dekat google ker apa ker.

aku tempah dengan blogger maisarah.

konsep kali ni adalam black and white + simple.
aku ni jenis yang malas nak hias blog.

kalau awal-awal dulu memang rajin gila edit blog lepas tu letak yang meghelit-meghelit tu. hehe
letak mp3 dalam blog dan macam-macam lagi.

tapi sekarang ni dah malas dah. hehe
dah tua kot.

hahaha

aku baru 24 tahun ya. hehe

kalau hias lawa-lawa menghelit tapi pembaca tak ada, tak guna juga kan.
ini aku punya perangai. hehe

aku fokuskan kepada responsive template.
sebab apa, kebanyakkan pembaca blog aku adalah pengguna android.

jadi sebagai blogger, kita kena sediakan medium untuk diorang mudah membaca blog kita.
kalau tak, rugi jer update blog tapi tak ada pembaca.

baik.
sudahlah membebel tu ubai oi.

banyak kerja nak diselesaikan hehehe
teruskan menyokong aku dan rakan-rakan blogger lain. doakanlah trafik kembali okay ya.

Sebelum tutup.
Nak promote sikit, kalau korang nak tempah edit template / design template blog, korang boleh tempah dengan kak maisarah. sebab memang kemas dan teliti kerja dia.

Harga pun berpatutan.
untuk template aku ni baru rm 45 jer.

aku terkejut masa kak mai cakap harga haritu. hahaha
sebab murah dan berbaloi.

responsive + dengan SEO .
mana mau cari kan.
korang nak design mengikut kehendak korang pun boleh.
yang tu korang bincang dengan kak mai lah yer. aku bagi details di bawah ya.

Blog : Maisarahsidi.com
Facebook : https://www.facebook.com/bingkisanhati/

terima kasih kak, sebab sudi design template ni. hehe

orait jumpa lagi tau.

3 ulasan:

Kataubaid© .