Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 4 [ 2017 ]


Assalamualaikum, hai korang, hari ni kita berpindah dekat sini pula. sebab nak layan konsert akhir gegar vaganza kan. tak sabar pula nak tengok siapa yang juara. bagi yang tak dapat tengok di tv, aku kongsikan Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 4 [ 2017 ] ni untuk korang.

sebelum tu like page aku dulu ya - SINI .


Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 4 [ 2017 ]





kalau korang nak layan dekat vr , boleh layan di bawah ni ya .



**link dah update dah. esok korang datang sini dan tengok jer.
** aku akan kongsikan dekat page aku, jadi korang like page tu tau. untuk aku ingatkan korang nanti.
** kadang-kadang video ni keluar lambat sikit, korang kena tunggu sampai dia habis loading .

Agak-agak korang lah kan, Antara aishah, liza hanim, hazami, tia dan lan. siapa yang akan menjadi juara gegar vaganza 2017 ? jom komen dekat bawah ni ya.

selamat menonton .

Jom komen dibawah

Comments
1 Comments

1 comments:

avatar

Lokman pilih Liza hanim juara

Click to comment