Type something and hit enter

author photo
By On
Hai korang, malam ni akan ditayangkan cerekarama tangisan izara. Antara pelakon drama tangisan izara ni adalah janna nick, puteri balqis dan juga raja afiq. mungkin ada yang cakap, " macam pernah tengok jer drama ni ? "

Drama Tangisan Izara


kaaan. hahaha
sebenarnya drama ni dah ditayangkan pada tahun lepas.
sebab tulah korang pernah tengok sebelum ni.

Senarai Pelakon dan Watak dalam Cerekarama Tangisan Izara 

Raja Afiq sebagai Haikal, Janna Nick sebagai Raihana, Puteri Balqis sebagai izara, Ku Faridah, Mak Engku, Eqbal Esid

Ini info berkaitan drama ni

Tarikh Tayangan Pertama : Sabtu, 3 Disember 2016, 9.00 malam
Tarikh Tayangan Kedua : Sabtu, 18 November 2017 , 9 malam
Tarikh Tayangan Ketiga : Sabtu, 17 November 2018, 9 Malam
Saluran Siaran : TV3

Sinopsis Cerekarama tangisan Izara


Drama ni mengisahkan tentang Haikal seorang eksekutif dan seorang perempuan bernama raihana yang merupakan seorang kerana.

Mereka bertemu di sebuah hospital ketika masin-masing melakukan rawatan.

Haikal sakit jantung.
Raihana sakit kanser.

sejak pertemuan itu, mula rasa cinta timbul dalam diri mereka.

Raihana tidak mahu kawin namun akhirnya dia bersetuju.
selepas berkahwin raihana tidak mahu punyai anak.

kerana masalah kesihatan mereka, takut anak yang dilahirkan akan hilang mak dan ayah.

namun takdir Allah.
raihana mengandung.

lahirlah insan bernama izara.

apa yangberlaku kepada izara selepas itu?
adakah mak dan ayahnya akan hidup lama ?

Anda boleh tonton secara online melalui Youtube TV3 di bawah ini.

Tonton Online Cerekarama Tangisan Izara




Sedih kan cerita ni. hehehe
Nak nagis rasa.

Itulah kehidupan kekeluargaan yang kadang-kadang kita terlepas pandang.

Yang belum menonton ,

Selamat Menonton .

Jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk info menarik dan link live streaming final gegar vaganza 2018

Jom komen dibawah

Comments
1 Comments

1 comments:

avatar

2 kali tengok drama ni . Best jalan cerita yg sedih

Click to comment