Biodata Raja Muhammad Afiq Pelakon Drama Lelaki itu Pemilik Hatiku

9 Ogos 2016

Pelakon baru yang semakin meningkat naik dan menjadi sebutan ramai iaitu Raja Afiq. Beliau membawa watak Kapten Mukhriz yang berjaya menawan hati para wanita di luar sana dengan lakonan yang agak romantik di dalam Drama Sayangku Kapten Mukhriz . 

korang tengok tak drama Sayangku Kapten Mukhriz ? Dengar cerita ramai sebenarnya peminat dia ni. hehehe biodata Raja Afiq ada di bawah ni. Untuk Lelaki itu pemilik Hatiku, dia pegang watak luqman Hakimi sebagai peneraju utama tau.

" Raja afiq ada wikipedia? "
ya, mungkin peminat dia buat untuk memudahkan diorang cari maklumat mengenai dia kan.



Raja Muhammad Afiq

BIODATA RAJA AFIQ 


Nama penuh : Raja Muhammad Afiq bin R. Razali
Nama Artis : Raja Afiq
Asal : Kuala Lumpur
Tarikh Lahir : 19 Ogos 1994
Umur : 22 tahun (2016)
Drama : Sayangku Kapten Mukhriz(2016) , Lelaki itu pilihan hatiku (2017), Lara Cinta Ameena (2016), Nazar Cinta Ramadhan ( 2017) .

" Raja Afiq dah kawin ke ? "
 Belum


hehe aku tau korang nak tanya soalan tu. hehe dia single lagi lah. nak usha line lah tu. mentang-mentang dia ni sado . haha 

Aku suka tengok si Afiq ni berlakon, memang santai dan rileks jer kan. orang perempuan mesti suka selain dari sado dia tu, dia juga manis ahaha sweet lah aku maksudkan.

sekian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .