[ Live ] Separuh Akhir Muzik-Muzik 32 ( Minggu 3 )

12 November 2017

Live Streaming Separuh Akhir Muzik-Muzik 32 ( Minggu 3 )

Malam ini akan berlangsungnya Separuh Akhir Muzik-Muzik 32 untuk Minggu 3.
bagi korang yang tak tahu, untuk peringkat ini telah berlangsung selama 3 minggu.

setiap minggu ada 10 lagu yang dipertandingkan.
malam ini merupakan malam terakhir separuh akhir muzik-muzik 32.

Live Streaming Separuh Akhir Muzik-Muzik 32 ( Minggu 3 ) 



dah update dah..
nak minta korang like page aku tanda support -  

Malam ni akan diumumkan senarai akhir yang layak ke Anugerah Juara Lagu ke 32 nanti.
jadi korang kena tengok sampai habis.

antara yang akan buat persembahan malam ini adalah Akim and The Majistret dan ramai lagi. hehe aku teringat akim jer. hahaha

Jom kongsikan live streaming separuh akhir muzik-muzik 32 ni dengan rakan-rakan yang lain ya.
mungkin diorang pun nak tengok.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .