10 Kelebihan IPHONE X Yang Ramai Tak Tahu

22 November 2017

Hai korang, hari ni macam biasa, aku nak sembang mengenai Iphone X .
aku bukanlah penggemar iphone tapi saja nak kongsikan dengan korang mengenai produk keluaran APPLE ni.

Kelebihan IPHONE X


sebelum keluar, orang dah ramai berpusu-pusu nak tahu secara details mengenai iphone X ni. mungkin diorang nak yang latest produk kot.. sebab tu lah diorang survey dulu.

macam aku, aku tengok harga dulu. hahaha kalau mampu, baru baca spec dia. kalau tak mampu, layan gambar jer lah kan. hehehe

10 Kelebihan Iphone X yang ramai gila tak tahu. kalau dah tahu, buat juga tak tahu yer. hehehe

  ➤  Body dia diperbuat dari bahan stainless stell dan glass, untuk nampak mewah dan elegan
  ➤  internet 4G LTE
  ➤  Dual Sim Card
  ➤  boleh rendam dalam air, kedalam 1.5 meter.
  ➤  Screen OLED LCD seluas 5,8 inchi, resolusi 1125 x 2436 pixels pixels,
  ➤  Menggunakan iOS 11
  ➤  Memory Internal 64 / 256 GB
  ➤  Kamera utama Dual 12 MP.
  ➤  Selain itu, kamera iPhone X ini juga mampu mengambil gambar potrait dengan efek background blur.
  ➤  Ditemani kamera depan beresolusi 7 MP  sesuai buat selfie video call.
  ➤  Dilengkapi Face ID recognition sebagai sistem pelindung data penggunanya.
  ➤  Bateri Tahan Lebih Lama

kalaulah harga dia murah, dah lama aku beli. hahaha
camera dia power,
screen cantik dan nampak elegan.

arrghhh semua ni menepati ciri-ciri kegemaran aku.
tapi aku dah ada redmi 4a aku. huhuhu

cantik tauu.

korang tunggu apa lagi, dapatkan lah Iphone X ni dengan segera tau !
tarikh keluar di Malaysia pada 24 November 2017
harga RM 5149

Gambar Iphone X Terkini

Kelebihan IPHONE X

Kelebihan IPHONE X


Kelebihan IPHONE X


dahlah sikit-sikit aku share ya. hehehe jom kongsikan kelebihan iphone X ni dengan keluarga korang. mana tau ada yang nak hadiahkan dekat korang ke. hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .