Live Streaming JDT Vs Perak 21 Oktober 2017

21 Oktober 2017

Malam ni ada JDT vs Perak di Larkin !
ramai ke yang dah beli tiket tu ?

tak sempat nak beli ?
Meh tengok live streaming yang aku nak kongsikan ni .

live jdt vs perak

Perlawanan tumpuan hidup dan mati untuk kedua-dua pasukan sebelum melayakkan diri ke pentas final piala malaysia 2017 nanti .

Siaran langsung malam ini akan bermula pada jam 9 malam.
untuk game ini, korang boleh layan dekat tv9 pun boleh.

Like page aku dulu - Sini .

Live Streaming JDT Vs Perak 21 Oktober 2017


Pautan 1

link dah update

cara tengok live jdt vs perak
1. tekan pautan 1
2. tunggu 5 saat
3. tekan skip ads
4. selamat menonton.

Mudah jer, jom share kan live streaming perlawanan malam ni. korang share sahaja dekat mana-mana yang korang suka tau. selamat menonton

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .