200 Penumpang Syarikat Penerbangan ini Dapat Samsung Note 8 PERCUMA

27 Oktober 2017

Hai korang, buat apa tu ? hehe ke tengah tengok live Bajet 2018 ? kalau dah habis abaikan yer. hehe
tadi aku terbaca di facebook pasal penumpang syarikat Iberia Airlines yang dapat handphone samsung note 8 model baru secara percuma tau tak.

serius lah.
dapat handphone kot.

dahlah harga dekat malaysia ni mahal gila. hehe

ini gambar muka diorang yang tengah happy dapat handphone free.

Iberia Airlines

Iberia Airlines

Iberia Airlines

Mesti korang pun nak satu kan. hehehe
takpa, nanti sebelum naik flight, korang tanya pramugari dengan pramugara, ada tak samsung note 8. kalau tak da ,tak yah naik.

ehhh

hahaha


3 ulasan:

  1. dapat hanset free, siapa tak happy =P

    BalasPadam
  2. Seronoknya! Kalau lah ada surprise macam tu bila naik Air Asia atau MAS, mesti best!

    BalasPadam
  3. untung la sapa daoat free tu

    BalasPadam

Kataubaid© .