VIRAL INI PERKARA YANG RAKYAT MALAYSIA TAK SUKA BENDA VIRAL

Sejak dua tiga menjak ni kan banyak pula benda yang viral di media sosial. Kadang-kadang tu kan benda remeh temeh je pun ada orang nak viral kan.
benda yang viral di media sosial
benda yang viral di media sosial


Pelik sangat dah orang malaysia sekarang.

sikit-sikit nak viral .

makan tak sedap, nak viral kan.

pi lah bagitau tukang masak tu supaya boleh improve masakan dia.

kau viralkan , tak ada guna tau.

Pegawai kerajaan tak mesra alam , pun nak di viralkan.

Hello !

kau ada saluran yang direct boleh bagitau. buat lah aduan dekat pejabat depa tu. kenapa kita pilih jalan yang susah ?

ke kita suka buka aib orang sampai orang yang tak ada kena mengena pun kau nak bagitau sekali.

muak weh !

ada banyak lagi benda yang rakyat malaysia tak suka benda viral, TOLONG STOP BUAT BENDA NI !

Korang rujuk pautan ini .

Memang terkejut bila tengok list tu, tapi nak buat macam mana. itu yang rakyat malaysia suka buat. haaishhh.

korang tengok lah sendiri . geram pulak aku bila baca .

sebagai konklusinya, tak payah nak bodohkan diri sendiri semata-mata nak dapatkan perhatian orang ramai. faham kan. maruah diri kena jaga tau. itu yang lebih penting.

sudah-sudahlah, berhenti lah dari mencari perhatian.

2 ulasan:

  1. Biasa la rakyat malaysia ni . Pantang nampak benda yang aneh sikit mula nak viral ..viral pulak keburukkan orNg , kesalahan orang .. nak tegurnya tidak tak berani gamaknya .so diorang pilih sosmed utk viralkan . Bila kena batang hidung sendiri baru tahu ..

    Jom terjah entri ccl
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/08/7-cara-menjawab-soalan-temuduga-dalam.html

    BalasPadam
  2. Sebenarnya mama. Kurang genar viral yg memburukkan Dan mengaibkan org

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.