Habis dah Exam

Share:
Habis dah Exam. Alhamdulillah semalam aku habis exam untuk sem ke 3, jadi nya aku agak sibuk sikit minggu lepas.

jadi tak sempat nak update blog.
Habis dah Exam
Habis dah Exam 


hehe

sekarang dah habis dah , jadi aku boleh lah luangkan masa dengan korang dekat blog aku ni kan.

Habis dah Exam 


korang doakan lah yer, result exam aku ni gempak. hehe

kita dah usaha kan, sekarang hanya berserah kepada Allah.

ada beberapa perkara yang aku nak fokuskan balik lepas ni adalah pasal sukan SEA, semakin hari semakin ramai yang memberi sokongan kepada atlet negara kita.

tahniah, anda memang terbaik. hehe

tidak kurang kontrversi yang melanda.

apa-apa pun itulah lumrah kehidupan. kena juga tahan walaupun pahit.

semoga hari yang mendatang ini lebih bai untuk kita semua.

korang tunggu tau entri-entri terbaru dari aku hari ni dan seterusnya insyaallah.

selamat bekerja.

2 ulasan: