VIRAL PERKARA YANG MEROSAKKAN KULIT , MESTI KORANG TAK SANGKA KAN.

Setiap hari bila kita keluar rumah, pernah tak terfikir mengenai benda yang boleh merosakkan kulit korang. Kadang-kadang tu kita tau, tapi nak buat macam mana dah setiap hari kita menghadap benda tu sampai last-last kita buat derk ja kan.

Kita kena sedar juga tau, ada jenis cancer yang melibatkan kulit. tak mau lah nanti kita ta rawat akan menyebabkan kita berpenyakit pula kan.
benda yang boleh merosakkan kulit
benda yang boleh merosakkan kulit


Korang nak tau tak apa benda yang merosakkan kulit. Kalau korang tengok dan baca mesti korang terkejut punya lah.

aku pun terkejut jugak, sebab tu aku kongsikan dengan korang .

nanti korang pun boleh cegah juga penyakit tu kan.

korang rujuk pautan ini.

Kalau korang dah baca artikel dari pautan yang aku kongsikan tu mesti korang tak sangka benda remeh pun boleh merosakkan kulit kita.

yang paling au takut tu number 2. fuhh setiap hari kita guna dia kan.

agaknya apalah akan jadi pada kulit kita ni kan.

baca untuk ilmu tau !

sekian.

1 ulasan:

  1. macam-macam mitos yang dikatakan boleh merosakkan kulit ni kan?

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.