VIRAL INI RUPAYANYA SEBAB KENAPA RAMAI SUKA SHOPPING TIME RAYA

1 Julai 2017

Aku yakin bila nak dekat raya, mesti ramai yang shopping benda baru . terutamanya kaum perempuanlah kan. Beli baju baru, seluar baru, perabut baru dan sebagainya.

Kalau orang perempuan shopping, depa tak kira masa . bila-bila pun depa boleh shopping. Kadang-kadang tu tak Sales pun, penuh jari dengan beg-beg yang di beli tu.

Korang tahu, waktu paling sesuai untuk shopping raya adalah pada musim hari raya !


shopping raya
shopping raya


Patutlah sampai ada yang bergaduh semata-mata nak shopping raya.

korang nak tau punca dia kenapa ?

Fuhh

kalau korang baca memang terkejut habis lah.

aku baca pun boleh terkena serangan jantung ni.

kalau korang baca ,tak tau lah nak cakap macam mana.

Korang baca dekat pautan ini .

Jangan terkejut pula tengok sebab apa shopping sesuai ketika raya.

memang rasa teruja tapi pada masa yang sama ngeri lah pulak.

fuhhh

korang baca dulu, dan korang akan faham maksud aku.

fuhh fuhh fuhhh

Sekian .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .