Live Streaming JDT VS Perak 26 Julai 2017 TV 9

Live Streaming JDT VS Perak 26 Julai 2017 TV 9. Seperti biasa, aku selalu pilih live streaming yang ada di tv , senang dan puas hati bila tengok bola kan. Jadi aku pilih live streaming JDT vs Perak. Aku yakin ramai yang nak tengok game malam ni kan. sebabnya musuh tradisis sejak beberapa tahun ni di antara perak dan JDT.  Dengan kes gaduhnya sebelum ni, jadi perlawanan ni menjadi tumpuan dalam aksi liga super 2017 . Jomlah layan Live Streaming JDT VS Perak 26 Julai 2017 TV 9

Live Streaming JDT VS Perak 26 Julai 2017 TV 9


Live Streaming JDT VS Perak 26 Julai 2017 TV 9
Live Streaming JDT VS Perak 26 Julai 2017 TV 9

Pautan 1  Pautan 2 (update)

**live streaming sudah di update
kalau tak dpt, komen ya, nanti aku tukar link baru

Nota : Aku dah try, tapi link  ada problem, korang try mcm mana boleh ka ?
link ke 2 tu ok. aku dah check

Cara tengok live streaming .

1. Klik Pautan di atas.
2. Tunggu 5 saat.
3. Tekan skip ads
4. Dah boleh menonton dah.
5. Selesai .

Korang save siap-siap tau blog ni, nanti bila live streaming tak yah cari jauh-jauh dah kan. atau pun korang like page kataubaid.com ni nanti update entri terbaru semua muncul dekat sana tau.



Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan yang bertemu malam ini, pamerkanlah aksi yang menarik dan semangat kesukanan yang tinggi . Penyokong pula jangan terbawa dengan provokasi. kalau dah nampak orang dok provoke tu, lari jauh-jauh untuk mengelakkan kejadian yang tidak di ingini.

Share entri ni tau ! terima kasih

Entri Sebelum - Orang lelaki pun ada perasaan juga .

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.