INI JER YANG U MOBILE BAGI UNTUK PELANGGAN DIA ? SERIUSLAH !

pakej baru umobile
Pakej Baru Umobile

Tentera Oren , itulah yang menjadi sebutan kepada pengguna U Mobile. Syarikat telco yang telah berjaya memasuki malaysia dan bersaing dengan syarikat telco yang lain. Ramai tau pengguna U Mobile ni sebabnya internet u mobile lebih baik dari syarikat telco yang lain. Korang dah pernah jadi pengguna U Mobile ?

Terbaru !

PAKEJ BARU U MOBILE UNTUK POSTPAID !


U Mobile telah melancarkan satu pakej baru untuk pengguna postpaid U Mobile. Memang Murah habis ! Hanya dengan Rm 78 , korang dah dapat unlimited Internet dan unlimited call . seriuslah ? betul !

pakej baru Umobile
Perbandingan pakej baru Umobile dengan telco lain

lepas ni nak cakap dengan awek pun tak yah risau kan. nak call suami 24 jam pun boleh ! seriuslah .

korang tak percaya ka ?

rujuk pautan ini .

Dengan pelancaran pakej baru ini, U Mobile menjadi antara syarikat telco yan mengeluarkan pakej yang termurah di Malaysia ! Kalau korang dah memang pengguna U- Mobile ni, korang boleh rujuk portal u mobile untuk upgrade ke Pakej baru ni .

Pengalaman aku guna U Mobile ni adalah intenet dia memang power ! tapi satu jelah line tu kadang-kadang ada, kadang -kadang tak da. jadi pandai-pandailah korang cari line ya .

Jom jadi pengguna Umobile lepas ni . hehehe bye bye tentera biru , hijau , kuning dan kelabu asap. hahaha boleh lah nak berjimat sikit lepas ni kan. tapi nak berjimat pun kena bijak . betul tak ?  hehe

Sekian .

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.