SIAPA AEIN ZAHALAN NI ? WATAK DIANA DALAM DRAMA SHHH... I LOVE YOU !

27 April 2017

SIAPA AEIN ZAHALAN NI ? WATAK DIANA DALAM DRAMA SHHH... I LOVE YOU ! | Kalau ada yang menonton drama Shhh... I love you, mesti korang akan kenal watak diana iaitu adik kepada Nadia dalam Drama Shhh... I love you ! . betul tak ? ramai juga yang tanya apa nama sebenar Diana drama Shhh... I love you tu kan . jom kita baca di bawah !


SIAPA AEIN ZAHALAN NI ? WATAK DIANA DALAM DRAMA SHHH... I LOVE YOU !




BIODATA AIEN ZAHALAN PELAKON DRAMA SHHH... I LOVE YOU !


Nama Penuh :
Nama Artis : Aien Zahalan
Asal : Perak


Nama sebenar Diana adalah Aein Zahalan . Sebelum ni aku pun tak kenal juga. sebab dok layan drama Shhh... i love you ni lah baru kenal dengan dia . Ramai juga puji watak diani selain jadi adik mithali tetapi juga adik yang banyak cakap . hehehe

Kalau tak sila aku , Aein zahalan akan muncul dalam drama terbitan astro tak pasti drama apa , nanti aku check balik. rasanya Hikayat cinta si pematah hati .

okay ,

korang dah kenal kan SIAPA AEIN ZAHALAN NI ? WATAK DIANA DALAM DRAMA SHHH... I LOVE YOU ! . jadi korang suka tak lakonan dia ? nanti korang komen dekat bawah ya . bila dah kenal tu. jom lah share entri ni . hehehe

Sekian .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .