Type something and hit enter

author photo
By On
SENARAI PELAKON DRAMA SHHH...I LOVE YOU ! | Drama yang sudah ditayangkan sejak minggu lepas ini merupakan drama shhh... i love you . Korang nak tau tak , pelakon drama shhh... i love you adalah antaranya Gambit saifullah dan juga Elvina Mohamad. setakat aku layan drama ni, aku boleh cakap yang drama ni best untuk di tonton. Berikut merupakan SENARAI PELAKON DRAMA SHHH...I LOVE YOU !


SENARAI PELAKON DRAMA SHHH...I LOVE YOU !



SENARAI PELAKON DRAMA SHHH...I LOVE YOU !



Tarikh Mula Siaran : 3 April 2017
Saluran Siaran : TV3
Waktu Siaran : 7 Malam hingga 8 malam
Senarai Pelakon : Gambit Saifullah, Elvina Mohamad ( Biodata Elvina ) , Tash Yong ( Biodata Tash Yong ) , Aien Zahalan, Hafreez Adam, Hani Nazrina.

Sapa yang dah layan drama shhh... i love you ni ? mesti bestkan bila si nadia dengan aidan berjumpa. comel je tengok si nadia tu. ehh


Dengan SENARAI PELAKON DRAMA SHHH...I LOVE YOU ! yang membintangi drama ini. mereka telah membuatkan drama shhh... i love you ni lebih menarik dan terasa nak tengok jer. tambah-tambah abam gambit yang hensem tu . hehe elvina pun comel juga kan. hehe

Selamat Menonton.

Sekian.

Jom komen dibawah

Comments
2 Comments

2 comments

avatar

siapa nama pelakon pembantu wanita yg dgn bini aidan g korea tu ye ?

avatar

siapa nama pelakon pembantu wanita yg dgn bini aidan g korea tu ye sebagai wafa ?

Click to comment