PANTUN UCOP MENTOR DALAM HOT FM ! LAWAK GILA !

Share:
Nama Ucop Mentor Milenia mula kedengaran ketika videonya viral di media sosial . Ucop menyertai uji bakat mentor milenia 2017 dan videonya menjadi viral kerana perwatakannya yang kelakar dan bakat yang dia ada .


PANTUN UCOP MENTOR DALAM HOT FM !


Baru-baru ini ucop mentor milenia menjadi tetamu untuk Geng Pagi Hot di Hot Fm . di sebabkan aku suka layan hot fm , jadi aku dengar ada satu sedutan yang mana Ucop Mentor milenia bagi pantun . Lebih kurang macam ni laa.

" Dua tiga kucing berlari ,
Hang suka aku tak laa ni . "

hahaha

aku mula-mula dengar pun nak tergelak sebab pantun yang direct to the point . haha .

Aku tak layan Mentor Milenia tapi kalau baca dekat facebook , memang ramai yang minat dengan Ucop Mentor Milenia ni .

Aku nak tanya korang lah kan, agak-agak korang lah kan, sebab apa ucop mentor milenia ni popular berbanding peserta-peserta lain ? korang cuba bagi tau aku . aku pun konfius juga . hehe

Sekian .

1 comment:

  1. bagi saya dia femes sebab sikap selamba dia . orang utara kata "loqlaq" hahaa

    ReplyDelete