KEJADIAN YANG BERLAKU DI SHELL MALAYSIA ! KORANG KENA TENGOK !

Share:
KEJADIAN YANG BERLAKU DI SHELL MALAYSIA ! | Hari ini bukanlah aku nak update pasal harga minyak SHELL MALAYSIA yang turun pada minggu ini. sebenarnya harga minyak memang turun untuk minggu ini di semua station minyak di seluruh dunia. Sebabnya, mereka guna sistem penentuan harga minyak yang baru ini . Jadi apa kena mengena dengan entri kali ini ?

KEJADIAN YANG BERLAKU DI SHELL MALAYSIA !


Tak ada kena mengena pun.

hahaha

kelakar tak ?

Sebenarnya aku nak bagitahu dekat korang satu kejadian yang berlaku di Shell Malaysia ! fuuhh berdebar aku baca berita ni. ia berkenaan dengan " Doodlekan wajah dan moment Anda ". ya Anda ! ramai serbu shell select sebab benda ni lah. korang nak tahu apa maksud di sebalik benda yang orang ramai serbu tu ? Rujuk Pautan ini .

Ramai yang seronok Harga minyak telah turun untuk minggu ini. semoga dalam mingu ini kita dapat menikmati keseronokan harga minyak ya. Diharap juga peniaga barang-barang runcit dapat kurangkan harga seperti mana mereka naikkan ketika harga minyak naik.

Korang pengguna Shell Malaysia ?

Apap pendapat korang sejak menggunakan minyak SHELL MALAYSIA ini. aku pakai juga tapi sebab terpaksa, station ni je yang dekat dengan tempat aku. hahaha jom kita kongsikan pengalaman kita di samping tu boleh lah tengok kenapa Shell Select kena serbu tuu.

Sekian

No comments