BIODATA FARALI KHAN PELAKON DRAMA BLACK BELT KALER PINK !

BIODATA FARALI KHAN PELAKON DRAMA BLACK BELT KALER PINK ! | Gadis cantik yang membintangi drama black belt warna pink yang di tayangkan di Astro ini rupa-rupanya berasal dari Malaysia. Beliau adalah Farali Khan . Pada mulanya aku ingat dia pelakon asal dari indonesia tetapi sebenarnya dia pelakon malaysia yang terkenal di Indonesia . Berikut merupakan BIODATA FARALI KHAN PELAKON DRAMA BLACK BELT KALER PINK !


Siapa Timora dalam Drama Black belt kaler Pink ? beliau lah orang nya. hehe

BIODATA FARALI KHAN PELAKON DRAMA BLACK BELT KALER PINK !



BIODATA FARALI KHAN PELAKON DRAMA BLACK BELT KALER PINK !


Nama Penuh : Farali Khan
Nama Artis : Fara
Tarikh Lahir : 15 April 1989
Umur : 28
Asal : Malaysia

Barulah kenal dengn farali khan ni. Muka dia macam mix kan. hehe

Korang yang baru tengok lakonan Farali Khan mesti terkejut sebab dia berbakat besar cuma rezeki dia di Indonesia. aku yakin lepas ni mesti dia terkenal di Malaysia. ramai yang nak kenal dengan farali khan ni. suh diorang baca BIODATA FARALI KHAN PELAKON DRAMA BLACK BELT KALER PINK ! . share jangan tak share. hehe

Sekian.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.