MALAS UPDATE BLOG ? MALU DENGAN DS NAJIB !

Share:
MALAS UPDATE BLOG ? MALU DENGAN DS NAJIB ! | Pertamanya, entri ni bukanlah entri nak bodek DS Najib bagai. sekadar ambil satu part benda baik yang dia buat untuk kita contohi . Apa benda baik yang aku maksudkan itu ?


MALAS UPDATE BLOG ? MALU DENGAN DS NAJIB !


Benda baik tersebut adalah rajin update blog !

hehe , kalau korang perasan , DS Najib akan sentiasa update blog nya . ia menjadikan blog sebagai medium untuk dia berinteraksi dengan rakyat  dia . sesibuk mana pun dia, blog mesti akan terupdate . mungkin bukan dia yang update setiap masa tapi sikap sentiasa menjaga blog itu penting. cewahh

Kita ni yang blogger pun malas nak update blog. hehe kalau kita malas, malu lah dengan ds Najib sebab sesibuk dia pun , blog sentiasa berupdate. kita ni sampai satu bulan tak update, bertahun tak update .rugilah . kalau korang tahu cara buat duit dengan blog mesti korang akan fokus dekat blog .

Jom aku kongsikan tips untuk rajin update blog ,

1. Banyakkan membaca .
2. berfikiran luar kotak .

Korang pakai jer 2 tips ini pasti akan memudahkan korang untuk update entri blog . kadang-kadang entri tak perlu panjang-panjang pun ,cukup sekadar maklumat itu sampai kepada pembaca sudah memadai .

Jangan malas-malas update blog . ingat blog adalah aset paling bernilai bagi blogger. jangan sia-siakan dia . hehe entri ni bukan entri bodek , aku ambil part yang baik sahaja .yang lain tu korang nilai sendirilah naa.

Sekian .

2 comments:

  1. Tapi dia ada PA dia sendiri hahaha. Okay nanti nak cuba jaga blog baik baik.

    ReplyDelete
  2. nak rajin tu susah huhu cukuplah dalam sebulan tu at least ada 10 entri minimum huhu

    ReplyDelete