VIRAL ! GAMBAR SONG JI HYO DI MALAYSIA !

VIRAL ! GAMBAR SONG JI HYO DI MALAYSIA ! |  Pada hari sabtu yang lepas bersamaan dengan 1 october 2016 , Bintang Runningman iaitu Song Ji Hyo telah datang ke Malaysia sewaktu pelancaran sebuah kedai jenama terkenal di Korea selatan yang membuka cawangannya di Malaysia . Jadi Song ji hyo datang ketika perasmian kedai terbabit . Ramai peminat-peminat berkumpul di tempat berkenaan dan Song ji hyo pula di katakan amat peramah dengan peminat-peminatnya di Malaysia . Berikut merupakan VIRAL ! GAMBAR SONG JI HYO DI MALAYSIA !


VIRAL ! GAMBAR SONG JI HYO DI MALAYSIA !


VIRAL ! GAMBAR SONG JI HYO DI MALAYSIA !


Kalau tengok gambar first tu, memang nampak ramai yang datang di tempat shopping tu. seronoklah diorang boleh tengok song jihyo live in malaysia. hehehe, kita yang duduk jauh ni , tengok VIRAL ! GAMBAR SONG JI HYO DI MALAYSIA ! jer pun dah cukup.

Sekian.

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)