AKTIVITI OUTDOOR YANG BEST DI LAKUKAN !

AKTIVITI OUTDOOR YANG BEST DI LAKUKAN ! | Zaman sekarang ni, banyak betul idea-idea yang di kongsikan di media sosial yang mampu membantu kita dalam mengelakkan pembaziran masa . Antaranya yang di kongsi, resepi masakan , aktiviti yang best di lakukan. tempat-tempat menarik yang boleh di lawati dan macam-macam lagi lah .Aktivit pulak boleh di lakukan sama ada indoor atau outdoor . korang selalu suka yang mana ? kalau aku, aku lebih suka untuk buat aktiviti indoor berbanding outdoor sebab lebih selesa gitu. hahaha


[+] baca juga : Aktiviti Indoor yang tak perlu keluarkan duit .

Antara aktiviti outdoor yang boleh di lakukan adalah melawat tempat bersejarah , main bola di padang dan makan di restoran yang hipster .Selalunya aktiviti outdoor ni dilakukan oleh orang yang aktif sahaja. haha panjat gunung dan bukit, joging dalam kata lain yang jenis kaki berjalan. ada ke orang tak suka berjalan. hahaha adaa, lebih suka buat aktiviti di rumah berbanding di luar rumah. nak kata dekat aku lah tu.

AKTIVITI OUTDOOR YANG BEST DI LAKUKAN !

bukan aku ja, ramai sebenarnya macam ni,terutamanya time waktu cuti . ramai yang akan buat aktiviti indoor berbanding outdoor betul tak ? korang nak tahu aktiviti outdoor yang best di lakukan dengan kawan-kawan tak ? baca dekat sini . aku baca pun menarik dan teringin nak cuba . kalau aku, aktiviti outdoor yang aku buat macam main bola, jalan-jalan pusing-pusing gitu ja. nak daki bukit macam tak jer. haha

Jangan terlalu sibuk dengan facebook dan media sosial sehinggakan kita tak bersenam dan menyihatkan badan tau. kesihatan kena jaga. salah satu sebab aktiviti outdoor ini di cadangkan adalah untuk membantu kita menyihatkan badan di samping melepaskan stress tempat kerja dan stress study di university.  Pilih aktiviti outdoor yang best dan mampu membuatkan korang bahagia. hehe itu ja. simple dan mudah.

sekian.


Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)