GAMBAR SUASANA BUKA PUASA DI HADAPAN KOMPLEKS PERBADANAN PUTRAJAYA !


Gambar suasana  berbuka puasa di Hadapan kompleks Perbadanan Putrajaya Persint 3 |Saban tahun, kita pasti mendengar mengenai berbuka puasa secara beramai-ramai di dataran yang luas di mana-mana tempat di Malaysia. Semalam, aku sempat terjah satu facebook milik Perbadanan Putrajaya yang berkongsi gambar mengenai Orang ramai yang buka puasa di hadapan Kompleks Perbadanan Putrajaya Persint 3 .

Nampak sungguh meriah keadaan di sana. hubungan kekeluargaan di eratkan ketika bulan ramadhan menjadikan sesuatu kenangan yang manis. Kalau korang yang dekat-dekat tu boleh la singgah sini untuk berbuka .

baca juga : 10 keunikan ramadhan yang di rindui .

Antar Tips yang di berikan oleh Perbadanan Putrajaya adalah :

1. Bawa Tikar.
2. Buang sampah kedalam Tong sampah .
3. Terdapat surau dan tandas berdekatan.
4. Terdapat food truck juga di sana.

Berikut merupakan gambar suasana  berbuka puasa di Hadapan kompleks Perbadanan Putrajaya Persint 3 .

gambar suasana  berbuka puasa di Hadapan kompleks Perbadanan Putrajaya Persint 3

gambar suasana  berbuka puasa di Hadapan kompleks Perbadanan Putrajaya Persint 3

gambar suasana  berbuka puasa di Hadapan kompleks Perbadanan Putrajaya Persint 3

**gambar facebook : Perbadanan Putrajaya

Meriah sungguh di sana kan. korang pulak buka puasa dekat mana ?

Sekian .


p/s : korang nak pikat suami korang ? tapi tak tau cara ? meh baca di sini

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)