FINAL PIALA FA 2016 ( JDT VS PKNS FC ) 14 MEI 2016 !

Advertisemen

Final Piala FA 2016 I Hari ini berlangsungnya satu perlawanan yang di nanti-nantikan oleh peminat kedua-dua pasukan . Perlawanan Akhir Piala FA 2016  di antara JDT dan juga PKNS FC . Pastinya ramai yang ternanti-nanti keputusan malam ini. Sama-sama kita saksikan malam ini di Tv  3 !

Perlawanan Akhir Piala FA 2016 akan berlangsung di Stadium Shah Alam, Selangor . Berikut merupakan Link Live Streaming  :

live streamin final piala fa


LINK 1  | LINK 2

 **link akan di update sebelum perlawanan malam ini . Bookmark link blog ini. nanti anda mudah rujuk :)
**maaf, internet admin amat slow. jadi ini ja admin mampu tolong . maaf sgt2

aku pun tak pasti sapa akan menang, Mungkin JDT ada kelebihan untuk memenangi piala FA ini . Tetapi prestasi konsisten PKNS juga tidak boleh di sangkal lagi. pendek kata, perlawanan malam ini susah untuk diramal dan mungkin juga akan di tentukan melalui sepakan penalti. sama-sama kita saksikan malam ini.

sekian .

p/s : jom tengok 10 Aksi Gol Epik & Paling Kelakar Yang Buat Korang Gelak Sampai Sakit Perut. Dahsyat! . Tengok di sini .

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments