JDT JUARA PIALA FA 2016 !


JDT JUARA PIALA FA 2016 I Tahniah di ucapkan buat pasukan JDT kerana telah menjuarai Piala FA . Ini merupakan pertama kali JDT menjadi juara Piala FA . Jaringan dari Diaz dan Syafiq Rahim meletakkan JDT di hadapan seawal separuh masa pertama sehingga penamatnya . Tahniah Johor kerana membawa pulang Piala FA 2016 .
Buat PKNS, pencapaian anda sudah dan amat memberangsangkan. Aku personally terkejut dengan pencapaian PKNS sekarang ini sehinggakan mereka layak ke pentas Final pada semalam. Jarang sebuah kelab bertanding dalam Final Piala FA . Tahniah juga buat korang .

Jom Layan Gambar JDT Juara Piala FA 2016 !

Gambar JDT Juara Piala FA 2016 !

Gambar JDT Juara Piala FA 2016 !

Gambar JDT Juara Piala FA 2016 !

Gambar JDT Juara Piala FA 2016 !

Gambar JDT Juara Piala FA 2016 !

Gambar JDT Juara Piala FA 2016 !

Tahniah sekali lagi buat Jdt atas kemenangan ini. dengar cerita sultan johor bagi cuti Peristiwa kepada rakyat Johor sempena kemenangan malam ini. Wah, esok cuti lagi laa nampak gayanya. hehehe aku dok penang memang cuti dah. hehehe

tahniah buat semua, pelaburan yang membawa hasil . itu sahaja yang aku mampu kata. bukan nak bodek, kalau siapa ikuti tahun-tahun JDT sejak mengalami perubahan. korang akan nampak perjalanan JDT adalah mengikut step-step , bukan secara tiba-tiba menjadi juara .

Persatuan Negeri di Malaysia ni, kena cuba untuk berubah . tak di nafikan memang pasukan dalam malaysia ni masing-masing ada kekuatan tersendiri , namun  ada yang hanya sekerat jalan dan tiba-tiba jatuh merudum.  semoga kehebatan perancangan JDT menjadi model kepada pasukan lain.

Sekian .
**kredit gambar page Johor Southern Tiger.
Previous Post Next Post