Nak baca pasal Biodata Nadya Syahera  '. Nama Nadya Syahera sekarang ini memang tengah letop. Bukan setakat dalam bidang lakonan, kisah rumah tangga dia pun orang sibuk nak tahu. Pelakon ini pernah membintangi drama Dia semanis honey dan muncul dengan membawa watak jahat atau antagonist.

Drama terbaru Nadya Syahera adalah Setelah Terlafaznya Akad. Dia digandingkan dengan Uqasha dan Kamal Adli dalam cerita tersebut. Aku teringat, Nadya pernah membintangi drama Red Velvet juga selain dari dia semanis honey.

Biodata Nadya Syahera


Biodata Nadya ada di bawah ni , Jemput baca yer.

Biodata Nadya Syahera Pelakon 


Nama Penuh :
Nama Artis : Nadya Shahera
Umur : 26
Tarikh Lahir : 28 September 1993
Asal : Alor Star, Kedah
Instagram : https://www.instagram.com/nadyasyahera/
Nadya Syahera juga seorang model disamping berlakon.

Dia pun dah kawin kan dan sudah mempunyai anak.Korang ingat tak kisah anak nadya syahera yang dilahirkan tidak cukup bulan pernah menjadi viral satu ketika dulu.

Dari dulu, Kita kenal Nadya memang terkenal dengan watak antagonist dalam drama-drama sebelum ini termasuk drama Dia semanis honey dan juga abang bomba i love you. Sekarang ini, watak dia lebih kepada komedi dan lawak.

Kalau tengok dia melatah lagi lah memang terbahak-bahak aku gelak. hehe.Antara rancangan kegemaran aku adalah melatah raya. fuhh memang barai gelak tengok celoteh diorang ni. hehe

sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post