Biodata Nadya Syahera Pelakon Drama Red Velvet

12 Mei 2016

Pelakon baru ini yang membintangi drama Dia semanis honey muncul dengan membawa watak Antagonist. Nadya Syahera yang berlakon dalam drama dia semanis honey cuba untuk mengorat Ahnaf yang di lakonkan oleh Alif Satar . Terbaru, Nadya Syahera berlakon dalam drama red velvet membawa watak sebagai Biha.

' Nak baca pasal Biodata Nadya Syahera  ' .
ada di bawah ni , Jemput baca yer.


Biodata Nadya Syahera

Biodata Nadya Syahera Pelakon Drama Red Velvet


Nama Penuh :
Nama Artis : Nadya Shahera
Umur : 23
Tarikh Lahir : 28 September 1993
Asal : Alor Star, Kedah
Instagram : https://www.instagram.com/nadyasyahera/
Nadya Syahera juga seorang Model di samping berlakon.

dia pun dah kawin kan. dah ada baby pun. kisah anak yang di lahirkan tidak cukup bulan pernah menjadi viral satu ketika dulu.

NADYA SYAHERA terkenal dengan watak antagonist dalam drama-drama sebelum ini termasuk drama Dia semanis honey dan juga abang bomba i love you.

agak-agak, macam mana watak dia dalam Red Velvet nanti. kalau korang nak tau, kenalah tengok drama tu mulai 23 oktober 2017. ditayangkan di Astro Ria. jom kongsikan entri ni tau.

sekian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .