CEO MAXIS MINTA MAAF I Berikutan isu yang berlegar baru-baru ini mengenai jumlah Quota yang ditawarkan oleh Maxisone kepada penggunanya amat sedikit berbanding syarikat telekomunikasi yang lain. Dengan hanya quota 3GB pengguna maxisone perlu membayar RM128 berbanding pengguna celcom dan Digi. bagi yang tidak faham, korang boleh tengok jadul di bawah ini .

MAXISONE : PENGGUNA MAXISONE DAPAT DATA TAMBAHAN !

Sehubungan itu,pihak maxis telah membuat satu pengumuman mengenai kenaikkan Jumlah Quota tersebut . ia berikutan apabila pengguna Maxisone mula berniat untuk meninggalkan maxisone dan berpindah ke syarikat telco yang lain .

Berikut merupakan Kadar Kuota baru untuk Pengguna maxisone !

korang yang pakai 1 Gb sekarang akan dapat 5 gb data mulai minggu depan .
manakala yang menggunakan 3GB data akan memperolehi 8GB data mulai minggu depan .

MAXISONE : PENGGUNA MAXISONE DAPAT DATA TAMBAHAN !

Pihak Maxise juga memohon maaf atas apa yang berlaku. korang boleh tengok video Pemohonan maaf Maxis one macam di bawah ini .

There have been many questions about our plans lately and we’d like you to hear from us. Join our CEO Morten and Head of Consumer Business Dushyan as they address some of your questions.
Posted by Maxis on Friday, April 8, 2016


VIDEO PERMOHONAN MAAF MAIXS TERHADAP PENGGUNA MAXISONEhttp://lynk.my/aU1C

sekian .

celcom juga di hati kuuu.. hehehhe

3 Comments

  1. marketing dorg fail.. dorg x ush akot plan yg lain2

    ReplyDelete
  2. Bagi saya, maxis plan mahal..bagi upgrade 5gb tapi harga umaiii aii, RM98..baik amik digi..bayar RM78 dapat 7gb..berbaloi2..

    ReplyDelete
  3. Salam singgah..Maxis ni banyak hidden cost. Saya lebih suka Digi. Dah lama guna DiGi. Sekarang ada promosi RM78 dapat 7GB data dan panggilan tanpa had

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post