AKIBAT TAK UPDATE BLOG SEHARI !


TIPS BLOGGER I Semalam, memang hari yang agak tidak baik bagi aku. hehe aku jadi malas nak buat kerja apa pun . tambah-tambah kerja aku sekarang ni iaitu kerja update blog aku yang tak seberapa ini. Dahlah malas, ada hati berangan nak masuk anugerah APO tahun depan . korang yang tka undi lagi boleh undi dari entri ini .

TIPS BLOGGER


Hari ni aku tak update blog langsung, so korang usha blog review ni ya. :)dah siap 10, lagi 10 insyaallah coming soon , jangan sedeh2. hahahasenyum cikeett
Posted by Kataubaid Ismail on Sunday, April 3, 2016

Semalam, aku tengok Pv blog aku , agak-agak okay. tetapi hari ini agak terkezut sikit mungkin sebab hari isnin, jadi PV agak sedih sikit lah berbanding semalam. Monday blues kot. hehe tapi aku tak pandang sanga ttraffic blog, sebab aku update ni ikhlass.

AKIBAT TAK UPDATE BLOG SEHARI !

Puihhhhh

Pembohong ! mana ada blogger update blog tak tengok PV. kalau ada meh bagitau aku meh . hahaha Memang Pv bukan matlamat utama tetapi ia amat penting dalam menjayakan matlamat utama kita sebagai seorang blogger .

Kalau kita nak maju dalam dunia blogger, kita kena tahu level kita di media sosial. ini aku dengar nasihat blogger-blogger otai la, bukan aku reka sendiri.Bila di fikirkan balik , memang betul. sebab kalau korang nak jana income dengan blog, kebanyakkan pengiklanan tengok traffic blog. so, apa-apa pun korang mesti kena improve traffic blog kan.Ikhlas mampu di pupuk dengan baik andai kita tahu matlamat dan tujuan kita hidup.

Korang rajin-rajin la terjah blog aku ni. klik banyak kali. kah kah kah kah . aku ada hutang lagi 10 blog utuk di review. hehehe hujung minggu ni aku publish ya. insyaallah kalau panjang umur. Sapa kata jadi blogger ni duduk goyang kaki ? haha goyang perut jerr.. lalala

sekian.
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Farahain ZFA Farahain ZFA April 5, 2016 at 12:02 AM
ain buat diary of the day ialah salah satu sebab ain tak nak miss update blog hari hari .

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)