#APO 2016 I JOM UNDI BEN ASHAARI & EMAS PUTIH !

ANUGERAH PILIHAN ONLINE 2016 I Sekarang sudah masuk fasa pengundian untuk menentukan pemenang bagi setiap kategori, Sebelum ini aku pernah update entri mengenai pencalonan APO 2016 , Kali ini aku nak ajak korang untuk turun mengundi ! haha tak perlu pun beratur panjang-panjang macam korang mengun PRU 14 nanti, korang just ikut simple step ini untuk mengundi.

#APO 2016 I JOM UNDI BEN ASHAARI & EMAS PUTIH !

Aku tahu korang pun malas nak buat banyak kerja kan, jadi korang ikut ja cara mengundi Anugerah Pilihan Online ni ya.

Cara Mengundi untuk Anugerah Pilihan Online 2016 ! 

1. Layari laman web ini http://apo.mstar.com.my/undi.aspx
2. Scroll ke bawah sehingga no 15 . ( 5 Blog Pilihan Online )

3. Log in ke account facebook /twitter/googel+ korang .
3. Klik dekat Blogger yang korang nak undi - BEN ASHAARI / EMAS PUTIH
4. KLIK Undi.

**Korang boleh undi 3 kali dengan menggunakan account facebook,twitter dan google+ . Dan korang boleh terus mengundi sampai tarikh tutup .


**korang juga bhanya boleh mengundi satu calon dalam satu-satu masa .

Korang jangan lupa undi BEN ASHAARI DAN EMAS PUTIH , Guna jer account facebook, twitter, google+ abah, mak adik, kakak,abang atuk korang untuk undi ya. kalau jiran sebelah rumah ada account fb,twitter dan google+ suh diorang undi juga. kalau diorang tak mau undi korang minta izin untuk tolong undi kan. hahaha

semoga berjaya kepada semua calon , aku dah undi BEN ASHAARI DAN EMAS PUTIH ! korang bila lagi ?

sekian..
Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)