TAWARAN AIR ASIA GO UNTUK HOTEL DENGAN HARGA OSEM DI THAILAND ! PROMOSI 24 JAM SAHAJA !

PROMO HARGA HOTEL I Tadi pagi aku kongsikan satu sales yang di lakukan oleh Shoppe.com. bagi yang tertinggal kereta api, boleh Rujuk link Sales sehingga 80% dengan shoppe.com . Baik kali ini aku nak kongsikan satu lagi tawaran hebat dari AirAsiaGo !

AIR ASIA GO

Korang nak tahu apa yang di tawarkan oleh mereka ? AirAsia Go menawarkan pakej hotel dengan harga yang Osem ! Gini, Korang beli bilik di hotel di sekitar thailand untuk 2 hari dan korang hanya perlu bayar harga sehari shaja !

betul ni, aku tak tipu . Kita hanya perlu bayar harga hotel untuk sehari sahaja . lagi satu hari adalah percuma . Tawaran ini hanya di buka pada 29 Feb 2015 untuk tempahan Hotel . Korang mesti nak tahu , boleh tempah hotel ini ikut suka hati ke nak pilih bila pun kan. sebenarnya ada tarikh tertentu untuk kita check in . Dari 15 mei sehingga 31 October 2015 !

korang boleh pilih mana-mana tarikh dalam jangka masa tersebut. ingat 29 Febuari untuk tempahan hotel ! Korang boleh baca dekat entri ini untuk maklumat lanjut mengenai promo Airasia Go ini dan kemudian korang boleh terus tempah hotel yang korang nak di sana ya. atau korang boleh terus tempah dekar Air Asia Go .com .

aku cadangkan korang bukan link yang aku bagi tu dulu, fahamkan apa yang diorang nak kemudian baru tempah. takut salah tempah jer :)

Ingat 29 Febuari sahaja ! Promosi 24 Jam ! Jangan lepaskan peluang !

sekian .

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)