Recents in Beach

TAWARAN AIR ASIA GO UNTUK HOTEL DENGAN HARGA OSEM DI THAILAND ! PROMOSI 24 JAM SAHAJA !

PROMO HARGA HOTEL I Tadi pagi aku kongsikan satu sales yang di lakukan oleh Shoppe.com. bagi yang tertinggal kereta api, boleh Rujuk link Sales sehingga 80% dengan shoppe.com . Baik kali ini aku nak kongsikan satu lagi tawaran hebat dari AirAsiaGo !

Korang nak tahu apa yang di tawarkan oleh mereka ? AirAsia Go menawarkan pakej hotel dengan harga yang Osem ! Gini, Korang beli bilik di hotel di sekitar thailand untuk 2 hari dan korang hanya perlu bayar harga sehari shaja !

TAWARAN AIR ASIA GO


betul ni, aku tak tipu . Kita hanya perlu bayar harga hotel untuk sehari sahaja . lagi satu hari adalah percuma . Tawaran ini hanya di buka pada 29 Feb 2015 untuk tempahan Hotel . Korang mesti nak tahu , boleh tempah hotel ini ikut suka hati ke nak pilih bila pun kan. sebenarnya ada tarikh tertentu untuk kita check in . Dari 15 mei sehingga 31 October 2015 !

korang boleh pilih mana-mana tarikh dalam jangka masa tersebut. ingat 29 Febuari untuk tempahan hotel !

aku cadangkan korang bukan link yang aku bagi tu dulu, fahamkan apa yang diorang nak kemudian baru tempah. takut salah tempah jer :)

Ingat 29 Febuari sahaja ! Promosi 24 Jam ! Jangan lepaskan peluang !

sekian .

Post a Comment

0 Comments