[ VIDEO ] SITI NORDIANA KENA PRANK DALAM DALANG PRANK !


SITI NORDIANA I Video ini merupakan tayangan yang di tayang dalam dalang prank . Seperti kita tahu dalang prank merupakan rancangan yang di hoskan oleh dato Ac Mizal. rancangan yang mengumpulkan beberapa orang artis yang di beri tugasan untuk meng prank kawan-kawan mereka.

Antara artis yang terlibat  Zul Yahaya , Azlee Senario ,Sharifah sakinah dan ramai lagi. Cumanya siapa yang prank Siti Nordiana ? jawapannya adalah Zul yahaya . kalau korang tengok pun mesti tergelak. hehe Nana seorang yang slumber ja. redah dan berani.

apa yang jadi dekat nana ? jom tengok !

Video siti nordiana

1. Like Page  ( kataubaid ) kalau yang nak tengok melalui facebook . ( sudah di upload )

2.    Boleh tonton di sini . * aku upload malam nanti ya, maaf internet problem :(

Lawak pulang menonton rancangan ni. hehe  sebelum ni , aku tengok juga rancangan ddalang prank tu, tapi tak perasan lak yang Nana pun ada dalam salah atu episode tu. hahaha yela nana tak masuk gegar vaganza lagi kan masa tu, sebab tu tak cam muka  ^_^

**video sumber : youtube.com


Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)