[INFO TERKINI ] JEP HILANG !


JEP HILANG I Buat peminat kucing, pastinya mengenali hero malaya yang bernama jep ini. hehehe hari ini aku dapat berita dari page jep . mereka melaporkan yang jep hilang. kesian ummi tengah cari tak jumpa-jumpa.

buat yang berdekatan dengan jep boleh la tolong cari atau tolong pulangkan jep kepada ummi .kesian ummi. semoga ke temu jep !

**update : Jep dah di jumpai malam tadi . sekarang dia tengah rehat sebab ummi bagi dia makan ayam . hehe terima kasih sebab mendoakan jep :) kalau korang tak kenal jep, korang boleh search dekat fb : Oh My Jep. nanti korang akan kenal dengan jep. :)

sekian.



Jom like Page admin untuk info menarik !

3 comments.. read them below or add one

aRz MoHa aRz MoHa December 15, 2015 at 1:30 AM
baru tadi terbaca di facebook sudah ditemui oleh orang asli
ros nordin ros nordin December 15, 2015 at 11:14 AM
Jep dah balik rupanya. dia merajuk kot . :)

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)