10 Extreme Phone Pinching !


PHONE PINCHING I Mesti korang tertanya-tanya , apa itu phone pinching . aku nak explain secara detail pun aku tak la expert sangat kan. aku rasa la, dia umpama macam nak acah-acah jatuh kan handphone atau pun cara pegang handphone di bucu handphone tu sendiri.


Dan yang paling penting adalah background belakang tu yang penting. contohnya di atas bukit, atas tempat tinggu mahupun di atas bumbung rumah. yang pasti nya acara ini sudah menjadi kegilaan remaja, terutamanya remaja di malaysia.

Baru-baru ini aku ada tengok video phone pinching ini dekat facebook siakap keli, remaja malaysia yang buat. last-last terjatuh dari lif. haa memang aku gelak sakan laa bila tengok video tu. hehehe sapa suh cari pasal. dah la phone yang dia buat tu handphone kawan dia.


Kalau berkecai, tak tahu lah kan. kadang-kadang pelik aku tengok trend zaman sekarang, macam-macam depa buat untuk berhibur atau dalam bahasa lain untuk dapat populariti la kot. ermm aku pun tk pasti niat sebenar depa tu untuk apa. tapi aku nampak macam nak main-main ja . aku harap tak jadi lah perkara yang tak di ingini ya.

untuk korang tengok lebih lanjut mengenai phone pinching ni, korang boleh klik link ini . dalam link tu, ada pelbagai cara yang di lakukan oleh pengguna phone yang melakukan phone pinching ni. ada dalam negara kita, mahupun di luar negara. dalam negara tu yang lawak . hehehE ada yang buat phone pinching dalam kawah masak gulai ? seriuslaa.. tengok dekat link yang aku bagi tu kalau tk percaya. :)


korang tengok la ye dekat link yang aku bagi tu.semoga terhibur. kalau korang berani, korang boleh try dekat tempat korang. hehehe ( klik sini )

sekian



Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)