Harga Iphone 6s hanya RM 1,O58 !

7 November 2015


HARGA IPHONE 6S I Hai, awak2 semua ! hahaha sorry la, aku excited skit hari ni, sbb semalam aku malas nak tulis apa-apa jadinya blog aku pun bersawang la. hehe sehari ja kan, labah-labah pun tak keluar dari sarang lama dia. hehe . Sebelum korang terkejut dan lebih terkejut, aku nak bgtau niii.. harga iphone 6s hanya RM1,058 !!!! *aku jerittt nii.. hahaha

iphone 6 malaysia

Betul niii.. serius !

Celcom menawarkan paker Iphone 6s ni untuk anda-anda di luar sana yang minat dengan iphone. aku ? jangan cakap la kan. sebab aku tak minat. hehehe *hai kak dila sambil lambai2. hehehe korang boleh tengok pakej cari celcom ni sebagai rujukan untuk korang kalau berminat. aku nak cerita lebih-lebih pun aku tak minat bab2 iphone ni. kalau orang nak sponsor aku terima. kot-kot nak review ke kan. hahaha

Harga asal Iphone 6 dan Iphone 6s di Malaysia adalah seperti berikut :

iPhone 6 – RM2399 (16GB), RM2749 (64GB), RM3149 (128GB) 
iPhone 6 Plus – RM2749 (16GB), RM3149 (64GB), RM3549 (128GB) 


nak tunggu celcom bagi free , macam lambat je lagi. *teringin nak phone free.. hahaha abaikan aku. ter excited sebab lama tk update blog.korang terjah link yang aku bgtu ya ^_^





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .