Social Media

EPISODE AKHIR HELLO MR PERFECT !


Hello Mr. Perfect I Hari ni (17/112015 ) merupakan hari terakhir tayang drama hello mr perfect di TV3 . Apa yang terjadi kepada Alya dan Suaminya ? kena tampar lagi ke ? macam dalam gambar di bawah ni , Fattah Amin kata Izzul tak nak tampar alya dah.

kesian pula asyik kena tampar je kan. hehe korang ! kalau nak tengok boleh la tonton di tv3 dan di tonton.com.my


apa komen korang mengenai drama Hello Mr Perfect ni ? best ke, bosan ke atau pelakon kayu ke ? komen ya  ^_^

sekian

1 comment:

  1. alo sakit tu kena tampar..apapun tahnia episod berakhir...ada beberapa kali tonton di TV

    ReplyDelete

Powered by Blogger.