EPISODE AKHIR HELLO MR PERFECT !


Hello Mr. Perfect I Hari ni (17/112015 ) merupakan hari terakhir tayang drama hello mr perfect di TV3 . Apa yang terjadi kepada Alya dan Suaminya ? kena tampar lagi ke ? macam dalam gambar di bawah ni , Fattah Amin kata Izzul tak nak tampar alya dah.

kesian pula asyik kena tampar je kan. hehe korang ! kalau nak tengok boleh la tonton di tv3 dan di tonton.com.my


apa komen korang mengenai drama Hello Mr Perfect ni ? best ke, bosan ke atau pelakon kayu ke ? komen ya  ^_^

sekian
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Etuza Etuza Etuza Etuza November 17, 2015 at 10:00 PM
alo sakit tu kena tampar..apapun tahnia episod berakhir...ada beberapa kali tonton di TV

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)