Trak Mack milik Sultan Johor !


Hai,

TRAK MACK MILIK SULTAN JOHOR I Sebuah Trak Mack paling mahal di dunia telah menjadi milik sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar. Trak yang dianggarkan berharga Rm 1.985 Juta itu dilengkapi beberapa aspek keselamatan . Antaranya mempunyai kamera litar tertutup , 2 buah televisyen flat screen dan beberapa spesifikasi lain yang menarik perhatian umum.



Selama setahun, trak Mack ini di bina di Australia. Tujuan pembinaan trak mewah ini adalah bagi memnuhi impian sultan Johor sendiri yang begitu mengagumi rekaan kereta dari Australia.Baginda juga tidak sabar untuk menayang Trak Mack ini untuk tontonan rakyat johor.

Semoga pembelian ini dapat membantu Tuanku untuk terus berkhitmad kepada rakyat johor dan seterusnya rakyat Malaysia . Tahniah Tuanku !

sekian . ^^

Trak Mack milik Sultan Johor .
Jom like Page admin untuk info menarik !

3 comments.. read them below or add one

Ahmad Munir Ahmad Munir October 16, 2015 at 8:45 AM
Besarnya truk ni..kalau kt Malaysia rare sgt ni
Misya (Aimi Syahirah) Misya (Aimi Syahirah) October 16, 2015 at 9:21 AM
Perghhh.. Macam Optimus Prime!! Agak2 leh transform tak? Hehehe..

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)