Type something and hit enter

author photo
By On
TEKNIK MUDAH NAIKKAN FOLLOWER BLOG | Aku rasa sebelum ni aku dah update pasal teknik ni,tapi tak pe kali ni aku update lagi untuk pengkhususan dalam topik ni.ayat macam proffessor. hahaha Korang tahu kan button Follow dekat blog korang ni amat-amat lah berharga. sebab apa ? sebabnya ia akan di gunakan untuk menambah follower blog korang.Kali ni kaedah yang selalu di buat oleh newbie atau budak baru macam aku ni sbb nak upkan follower blog adalah dengan Follow blog orang lain terlebih dahulu.

Mudah je, korang buka group dekat blogger dekat fb tu. korang terjah la blog2 yang ada kat situ, kemudian follow blog yang korang terjah tu. kemudian korang tinggalkan la link korang dekt blog tu.lambat laun ,pemilik blog tu akan follow korang balik. TOLONG TINGGALKAN JEJAK ! jangan la bajet segan ke apa ke. ingat ni je peluang kita nk bantu diri kita sendiri. buang malu tu. abaikan orang nak kata apa kat kita ^^

Baca Juga : REZEKI SEORANG BLOGGER .

Comel tak ! jom like ! klik gambar !
korang try dulu , nanti bagi feed back dekat aku.klau yg dah pernah try tu, ce komen boleh bantu blogger baru nak bina tapak dekat dunia blog ni ^^

sekian.


Jom komen dibawah

Comments
11 Comments

11 comments

avatar

haiiiii .. meh nak cuba cara nie .. btw nie link blog aku hehehe
http://cikpinky2704.blogspot.my/ .. follow ye .. aku newbie lagiii .. nothing much dekat blog . =P

avatar

rindu nak datang sini >_< busy memanjang, huhu ampun yer ubai sebab lama x datang menjengah blog ubai =D

avatar

hehehee.... baru nak test buat cara nie :D

Bila seronok berat badan turun.
AMBIL CAKNA JIKA NAK KURUS

avatar

Hehe tq..nk tggl jejak kat blog ni gak..hehe

avatar

Diana dah mula guna cara ni...hihi...follow sini...#499...terima kasih atas perkongsiannya....

avatar

saya dah tinggalkan jejakk.. hehe

www.ciksepet.com

avatar

rajin nie nk tinggal jejak hahaha

avatar

ha ni tengah tinggal jejak :-)

http://contengan-rasa.blogspot.my

Click to comment