Rakyat Malaysia SUKA Internet Perlahan dan Murah !


INTERNET MURAH I Aku yakin korang mesti SETUJU dengan statement ni . hahaha kalau aku ,tak setuju untuk part internet slow, tapi aku setuju part internet murah.Aku rasa la kan, rakyat malaysia ni TERPAKSA guna internet murah sebab ekonomi kita tak berapa baik.bila banyak yang langgan internet murah.maka si menteri ini tahu dan keluarkan kesimpulan yang rakyat malaysia suka internet slow.sebab internet slow harganya murah.

Aku tak nak komen panjang-panjang,dan aku yakin korang berada di pihak aku. Jadinya, korang nak buat apa kalau ada peluang nak berjumpa dengan menteri ni ? korang nak cakap apa dekat dia ? 

kalau aku, tak cakap banyak dah, just minta tolong faham kondisi rakyat Malaysia dn bagi internet percuma untuk kita ! yeaayy.cakap banyak-banyak pun tk guna,sebab depa susah nak paham. kalau tak paham juga, kita tunggu PRU14 la jawabnya. hehehe

sapa sokong ngan aku ? angkat tangan !

:)

sekian .

2 comments:

  1. internet slow buat ape...slow mcm siput...lg slow dr siput...huhh

    ReplyDelete
  2. ni org tua ni tau apa...mna la dia tau seksanya ada connection slow,bodo makan taik...having no internet at all is better thn having a slow/lagg connection

    ReplyDelete

Powered by Blogger.