Domain dot com !

6 Jun 2015


Assalamualaikum !

hari ni nak bagi tau satu berita gembira .

alhamdulillah blog aku dah kembali kepada asal .


DOMAIN DOT COM

yang mana aku dah tukar domain berapa bulan dlu . dan skarang domain tu dah boleh guna balik .

awal2 tu ada masalah bila blog not found bila search kat google.

so, aku amik keputusan untuk tukaq balik ke blogspot. dan kini ia kembali !

alhamdulillah, moga ini permulaan yg baik untuk blog ni :)

Kalau korang nak tukar domain ke dot com, korang boleh rujuk link ini - http://www.kataubaid.com/2015/10/cara-tukar-domain-blogspot-ke-dot-com.html

aku ada tulis mengenai cara yang aku buat untuk tukar domain ke dot com .

nak habaq tu ja. haha macam nak umum kawin ja kan.. hehe

sekian .

p/s : doakan sabah dan malaysia


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .