Buku Menarik untuk Dibaca !


Buku Menarik untuk Dibaca | Assalamualaikum ! lama lak aku tak update senari buku yang best untuk di baca kan . korang klik kat bahagian buku-buku haybat kat atas tu. ce tgk ada buku pa. hehe Sebenarnya, Senarai buku menarik untuk dibaca ini adalah sebagai galakkan untuk pembaca blog kataubaid untuk menambah koleksi bahan bacaan korang. Bukan paksaan, tetapi ambillah ini sebagai satu perkara yang positif untuk kita sama-sama menambah ilmu pengetahuan dengan membaca banyak buku. Jadi hari ni aku nak cadangkan 3 buku yang aku sedang baca .

1. BIOHAZARD , karya Kushairi Zuradi


2. Aku Ingin Kembara Lagi, karya Ustaz Mohd Asri

 

3.Kot Putih 

 

aku tgh baca ketiga2 buku ni . so,tak leh la nak buat review kan. cuma aku boleh cadangkan untuk korang baca. sebab setakat pembacaan aku, tk mengecewakan ^_^

t aku update yg full.

sekian .

p/s : rasa cam penah update dah.. ke belom ?? adoii ni laa sbb tk buat label :( 670 entri dah nii

2 ulasan:

  1. nice suggestion thanks... InsyaaAllah akan mencari buku2 itu....

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.