Orang yang tak puas Hati !

16 April 2015


Assalamualaikum !

how are u ? *speaking omputih skeett .. hahaha

setelah internet nazak kemudian mati kemudian hidup balik, akhirnya ku kembali ber aksi .

merindui masa-masa dlu yg kerap ku update blog ini ^^

okay, tak nak cite panjang jdiny kita cite pendek je. hahaha

dalam hidup kita ni mesti kita akan jumpa orang-orang yang tak suka kat kita. betul tak ?

kadang nak handle orang-orang macam ni susah weehh..

kena ikut cakap dia. call tak angkat bagai .

teringt aku satu ungkapan. 

"merajuk itu biasa, pujuk orang merajuk itu buang masa "

haha. so,pujuk sekali je..lepas tu buat derrkk je.. lantak hang laa..

tapi bila kita caring, mesti kta nak cari jalan penyelesaian untuk dia kan . thankz !

tanamkan sifat cam tu dalam diri kita .

baru ni, aku sembang ngan kawan-kawan . depa ni kalau sembang, tak ingt dunia .

sembang pasal cuti , al-maklum la lagi sebulan lebih je lagi dok kat mesir ni en. 

soalan yang sama je kluaq dari mulut sorang2 .

" hg dah beli ticket ? " 
" hg balik bila ? "

dari senior ke junior, soalan yg sama.. hahaha

tapi yang tak puas hatinya , bila orang yg plan nak balik sekali tiba2 balik awai lagi dari plan .

arggghh.. what the fisshh..

lagi satu,

" eh, aku tak balik msia kot tahun ni "

tgk2 dia laa yang paling awai balik.. ish2.

haha, bukan marah pun . aku just ceritakan situasi dan suasana yg sedang berlaku kt sini.

sesungguhnya kami merindui malaysia. hahaha

itulah yg kami alami kalau musim2 nak cuti ni.. hehe :)

jumpa kat malaysia nanti !! ^_^

sekian

p/s : jom naikkan follower !! ^^ tinggalkan link korang !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .